A Szűz telihold rengeteg pozitív energiát szabadít fel a hétvégén, és ennek köszönhetően örömteli fordulatokra számíthatnak a zodiákus tagjai. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy olyan jó hírt kap, ami akár új irányba is terelheti az életét. Görgess lejjebb és tudd meg, hogy te is a szerencsések között vagy-e:

Kos

Végre beérik a munkád gyümölcse Kos, és előléptethetnek vagy megemelhetik a fizetésedet. Ha pedig nemrég pályáztál egy állásra, nagy a valószínűsége annak, hogy te leszel a szerencsés kiválasztott. A plusz jó hír az: bármilyen karrierrel kapcsolatos pozitív hírt hallj, a siker magabiztosság tesz téged, és minden jel szerint imádni fogod az új melódat.

Bika

Ez a hétvége szerelmet és romantikát hoz neked, Bika, sőt: valami többet is. Váratlanul új irányt vehet a kapcsolatotok. Veled vagy a szerelmeddel egy különösen jó dolog történhet, ami hatással lehet a kapcsolatotokra. Talán plusz pénzhez juttok, ami elősegítheti az összeköltözéssel, házassággal, utazással kapcsolatos terveiteket. De azok a szinglik is örülhetnek, akik abban reménykednek, hogy pozitív választ kapnak a sráctól, akire ráírtak.

Oroszlán

Fantasztikus híreket kaphatsz Oroszlán, méghozzá pénzügyekkel kapcsolatban. Talán megemelik a fizudat, hozzájutsz egy zsíros bónuszhoz, de még akár egy izgalmasabb, és jobban fizető munkát is felajánlhatnak neked. Vagy ha régóta próbálsz megszabadulni a méregdrága ruhádtól, végre jelentkezhet rá valaki, aki megveszi. Viszont bármennyi pénz is üsse a markodat, nem árt a jövőre is gondolnod, ezért érdemes lehet valamennyit félretenned.