A hétvégi horoszkóp szerint a párok meggyógyítják a kapcsolatukat, a szinglik pedig felbátorodnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Néha át kell venned a vezetést a kapcsolatban, bármennyire is nem szeretnéd. Ha nem teszed, megint nem juttok egyről a kettőre és talán program nélkül maradtok. Szóval, nyugodtan légy te a kezdeményező és határozottabb fél. Ezt a szinglik is megtehetik bátran a napokban, ha hódítani szeretnének.

Bika

Mostanában más dolgokon jár az eszed és talán egy kicsit elhanyagoltad Mr. Biget. Persze fontos a munka és hogy elég idő jusson önmagadra, de ha számít a szerelmed, nem ártana rá is időt szánni. A szinglik ilyen tekintetben most szerencsésnek érzik magukat, amiért nincs pasijuk, mert úgy érzik, annyira zsúfolt az életük, hogy bele sem férne.

Ikrek

A legjobb módja annak, hogy megtudd, mit gondol vagy érez irántad egy számodra fontos személy, ha lehetőséget teremtesz rá és megkérdezed. Ez segíteni fog abban is, hogy egyúttal magad is kinyilvánítsd az érzéseidet, így akár jelentős áttörésre számíthatsz a szerelmi életedben.

Rák

Miért tartod titokban az érzéseidet? Nincs azzal baj, hogy alapvetően félénk vagy, de jelen esetben szabotálod a szerelmi életedet. Mondd meg nyugodtan a kiszemeltednek, ha tetszik. Mondd ki bátran a pasidnak a szeretlek szót. Meg fogsz lepődni azon, mikor meg tudod, hogyan érez a másik fél.

Oroszlán

Az elköteleződés egy nagy lépés, ezért és ne kapkodj el semmit. Ha bizonytalan vagy a szerelmedben vagy, hogy egyáltalán melyik pasit válaszd, inkább várj a döntéssel. De most még a szingliknek is nehezére eshet eldönteniük azt, hogy akarnak-e kapcsolatot vagy inkább szeretnének egyedül maradni.

Szűz

Sokat agyalsz azon, mennyire bízhatsz Mr. Bigben vagy a srácban, akivel ismerkedsz. Valószínűleg a múlt sérelmei miatt nem látod a dolgokat rózsaszín szemüvegen keresztül. A csillagok arra biztatnak, hogy próbálj meg nyitni a másik felé és elfogadni azt, hogy az illető igyekezete őszinte vonzalmon, szereteten alapul.

Mérleg

Váratlanul egy közeli barátod és közted felmerül annak a lehetősége, hogy valami több alakuljon köztetek. Az ötlet csábító lehet, de ne kapkodjátok el a döntést. A párban élők pedig az összeköltözést vagy a házasságot kezdik fontolgatni, de rájuk is igaz: nem szabad hirtelen felindulásból dönteniük.

Skorpió

Nem lehetsz mindenki számára minden, beleértve azt, hogy tökéletes barátnő legyél, meg tökéletes kolléga, munkavállaló és így tovább. Különben vagy a munkahelyeden vagy otthon a pasid előtt, de fel fogsz robbanni, mert nem fogod tovább bírni. Ideje lenne csökkenteni a vélt és valós elvárásokat az életedben, mielőtt egy csúnya vitában találod magad.

Nyilas

Készen állsz a szerelemre, Nyilas. Talán még nem egészen így érzed, de a sors lehetőséget fog teremteni az ismerkedéshez. Azok a párban élők, akiknek mostanában gondjaik voltak, eljutnak az őszinte megbocsátásig és képesek lesznek begyógyítani a töréseket a kapcsolatukban.

Bak

Mindenki tudja, hogy benned aztán meg lehet bízni, mert nem adod tovább a bizalmas infókat. Ezt a szerelmed is tudja, aki készen áll megosztani veled a legmélyebb titkait. Bár elsőre talán nem lesz könnyű mindet befogadnod, viszont ez a fajta bizalom, amit megszavaz neked a pasid, jót fog tenni a kapcsolatotoknak.

Vízöntő

Belső konfliktus játszódik le benned. Úgy érzed, túl keveset adtál eddig önmagadnak és túl sokat a pasidnak, ami miatt neheztelsz rá. A legjobb, amit tehetsz, ha megpróbálod felállítani az egyensúlyt. A szingliket arra biztatják a csillagok, hogy bátran foglalkozzanak többet önmagukkal.

Halak

Egy olyan gyógyulási folyamaton mész keresztül, ami segít megbocsátani az exednek, aki anno csúnyán megbántott. Bár lehet, hogy azóta szóba sem álltok, de neked az is elég, ha ezt magadban megteszed. Amennyiben a párban élők kapcsolatában is volt korábban törés, számíthatnak arra, hogy megoldódnak a dolgok közöttük.