Február 10-én ünneplik a kínai újévet, és ezen a jeles napon veszi kezdetét a Sárkány éve. A sárkány egy erőteljes szimbólum, ami a becsületet, az erőt, a sikert és a szerencsét képviseli, így minden állatövi jegy bízhat abban, hogy nagyszerűen alakul a következő egy éve. Viszont 3 kínai csillagjegy nyugodtan felkészülhet arra, hogy hatalmas szerencse éri őket az előttük álló hónapokban. Görgess lejjebb és tudd meg, hogy te is a mázlisták között vagy-e:

Sárkány (1964-ben, 1976-ban, 1988-ban, 2000-ben születettek)

A Sárkány jegyben születetteknek csodálatos évük lesz 2024-ben, tekintve, hogy minden és mindenki a jegyükhöz igazodik. A kiváló személyiségüknek, a vezetői tulajdonságuknak és bölcsességüknek köszönhetően rengeteget elérhetnek az évben. Maximálisan sikerül kiaknázniuk a képességeiket. Idén végre felmászhatnak a ranglétra csúcsára, szóval legyenek merészek és valósítsák meg bátran a terveiket!

Patkány (1960-ban, 1972-ben, 1984-ben, 1996-ban születettek)

A Patkányok nagyon szorgalmasak és gyors észjárásúak, amit sikerül is kihasználniuk az évben. Ráadásul még szerencse is párosul a csodás képességeikhez. Ami viszont a legjobb: a sors gondoskodni fog arról, hogy a megfelelő helyen és időben legyenek, épp akkor, amikor fontos, befolyásos emberekkel ismerkedhetnek meg. Ezenkívül más lehetőségek is kínálkoznak majd ahhoz, hogy megcsinálják a szerencséjüket.

Majom (1968-ban, 1980-ban, 1992-ben, 2004-ben születettek)

A Majmok köztudottan okosak, játékosak és vonzóak. Az asztrológusok úgy tartják, természetes játékosságuk jól illeszkedik a Sárkány évének erőteljes energiájához. Az év valóban könnyebbnek, játékosabbnak ígérkezik számukra, és miközben élvezik az életet, megvalósíthatják a legnagyobb álmukat. 2024-ben könnyen elérhetik, hogy a hobbijuk legyen a főállásuk, és olyannal keressenek pénzt, amit igazán szeretnek csinálni.

Via