A szakítás fájdalmas, de elkerülhetetlen, ha a szerelem elmúlik, esetleg rájössz, mégsem a Nagy Ő-vel vagy együtt. Ám minden elválás egyúttal lehetőség is arra, hogy megtaláld az igazit, ezért ne szomorkodj, ha te is a 3 csillagjegy között vagy, akinek valószínűleg véget ér a kapcsolata 2024-ben.

Oroszlán

Az évben egyre jobban érzékelni fogod Oroszlán: nem illetek össze. Talán eddig fel sem tűnt, vagy csak nem akartatok róla tudomást venni, de mindketten más-más személyiségek vagytok. Másképp gondolkoztok és viszonyultok a dolgokhoz, emiatt több lesz a feszültség köztetek. Valószínűleg az év közben már érezni fogjátok, hogy nem működik a kapcsolat, ám újabb és újabb lehetőséget adtok magatoknak. Végül be fogjátok látni, hogy semmi sem változik és nincs értelme tovább rabolni egymás idejét.

Skorpió

Egész egyszerűen az élet lesz az, ami elsodor titeket egymástól, Skorpió. Valószínűleg mindketten karriert építetek, de legalábbis vannak olyan dolgok az életetekben, amik előnyt élveznek a kapcsolathoz képest. Még az is lehet, hogy egyikőtök olyan lehetőséget kap, ami miatt kevesebbet vagy egyáltalán nem tudnátok találkozni, csak ritkán. Ráadásul egyre inkább az derül ki, hogy a jövővel kapcsolatos terveitek sem egyeznek és mindketten mást akartok. Végül inkább elengeditek egymást.

Nyilas

Egyre többször fogod azt érezni: a pasid megfojt téged a szerelmével vagy éppen a féltékenységével, és nem tudsz mellette kiteljesedni, önmagad lenni. Talán már így is túl sok áldozatot hoztál érte, és nem akarod már, hogy lemondásokról szóljon az életed. El fogsz jutni arra a pontra, mikor nem bírod tovább, és el szeretnél menekülni tőle. Nem biztos, hogy könnyű dolgod lesz, mivel nem akar majd elengedni téged, de előbb-utóbb sikerül lezárni a kapcsolatotokat.