A férfi, aki "Az Élő Nostradamusnak" nevezi magát, megjósolta, mi várható 2024-ben, ami alapján ez az esztendő is eseménydús évnek tűnik.

Sok mindent előre látott

A brazil származású Athos Salome arra figyelmeztetett, hogy a jövő év "új fejezetet jelent az emberiség történelmében" idegenekkel, robotlázadással, globális katasztrófával – de egyben reményekkel is. Korábban megjósolta a koronavírus-járványt, a világbajnokság döntőjét, Putyin ukrajnai invázióját, sőt a királynő halálát is.

Ami 2024-et illeti, Salome azt mondja, hogy ez egy 100%-osan az átalakulásokról szóló év lesz, amikor az emberek végre kapcsolatba lépnek az idegenekkel. Ahelyett, hogy ez egy félelmetes invázió lenne, azt jósolja, hogy az emberek és az idegenek rendszeresen kommunikálnak majd.

Háborút hozhat 2024?

A 37 éves férfi azt is állítja, hogy egy „gazdag anyagokban bővelkedő aszteroida” sújtja a Földet, és jövőre biztonságosan landol. Ezen kívül, Salome szerint a mesterséges intelligencia "felébred" és öntudatossá válik, ami elvezet majd egy a gépek által irányított lázadáshoz.

Ami a globális konfliktusokat illeti, Salome szerint fel kell készülnünk a harmadik világháborúra, amely Kíne és Oroszország ellentéte miatt alakul ki. 

via