December 4-én elindult az RTL új műsora, A Város Királynői. Az első rész után már sokan megdöbbentek, hiszen a nők között hamar feszültség alakult ki. Az elmúlt két adásban a konfliktus csak mélyebb lett, és már a nézőket is kiakasztotta az egyik szereplő. 

A Város Királynői felháborították a nézőket 

A keddi adásban a nők Londonba utaztak a London Fashion Week miatt. Solomon Zsuzsanna intézte az utat, a jegyeket és a Fashion Weekre a meghívót, de a szállással nem volt mindenki elégedett. Paulina és az édesanyjának nem tetszett az apartmanhotel, amit Zsuzsa foglalt. 

Most komolyan ilyen helyre jöttünk? Nézzed már, hogy hogy néz ki ez a hely, te... Londonban vagyunk és ilyen helyen kell lenni. Mi, ha megyünk Londonba, vagy bárhova, ötcsillagos szállodába megyünk. Hát, nem ezt kaptuk, hanem egy sima apartman szállást

– mondta Paulina az adásban. 

Paulinának és az édesanyjának az volt a problémájuk, hogy a hely nem annyira luxus, mint amiben élnek. Úgy gondolják, ha valahova meghívják őket, akkor nagyobb luxust kell biztosítani, mint ami otthon van. 

A szállás körüli konfliktus szerdán is folytatódott, a nők össze is vesztek az egyik étteremben. Végül külön érkeztek meg a divatbemutató helyszínére, ahonnan két csoportra szakadva távoztak. 

Az eset sok nézőt felháborított, és sokan nem értik, hogy miként robbanhatott ki egy ilyen dolgon, egy ekkora vita. A reality többi szereplője is felháborodott, sokak szerint Paulina és az édesanyja nagyon tiszteletlenek voltak, és semmit sem tudnak értékelni. 


Via