Több milliós a kár Osváth Zsoltnál, az RTL egykori realityszereplőjénél, aki jelenleg a YouTube egyik legfelkapottabb magyar tartalomgyártója.

A Youtubeon mesélt Osváth Zsolt

A videós annyira szerencsétlenül járt, hogy 12 órán belül két alkalommal is kirabolták. Mint kiderült, betörtek hozzájuk, az elkövetőket pedig el is kapták.

Betörtek hozzánk, de elfogtuk a rablót. A kamera mindent vett, a kár több milliós. A legszomorúbb az egészben, hogy ebben semmi túlzás nincs.

Mint a videóból kiderült, raktárban, amely a lakások mellett található, az éttermekhez szükséges dolgokat tárolták. Ételeket, italokat, gépeket, és a személyes dolgaikat is.

az RTL sztárjának a rendőrség is megköszönte

Szerencsére gyorsan léptek, és azonnal beszereztek egy kamerát. Ezért a lépésért pedig örökre hálásak lesznek maguknak, ugyanis itt nem ért véget a megpróbáltatások sora.

12 óra alatt ugyanis másodjára is be akartak törni hozzájuk. Rajta kapták, hogy a betörő a YouTuber télikabátját viselve próbált még több dolgot eltulajdonítani.

Mint kiderült, a betörők az előző este ellopott dolgokat már eladták némi alkoholért cserébe, és egyébként visszaeső bűnözők, nem ez volt az első rendőrségi ügyük.

via