Egyre többen követik Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsort, ahol a sztárok megpróbálnak egymás eszén túljárni. Minden adásban kiesik valaki, az pedig biztos, hogy itt mindenre fel kell készülni

Feladta a játékot Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban versenyzője 

Az Árulók már a legelső adásban okozott váratlan meglepetéseket, hiszen Nyári Luca nagyjából 10 perc után távozott a műsorból. Ezután a gyilkosok megölték az egyik legnagyobb esélyest. A játék egyre izgalmasabb, a sztárok pedig egyre feszültebbek, hiszen mindenki szeretné kideríteni, hogy ki a gyilkos. 

A három eredeti gyilkosból jelenleg már csak egy van játékban. Krajnyák Luca az első szavazás során lebukott, mivel szinte mindenki gyanúsnak tartotta a viselkedését. Ezek után Nádai Anikó rá is jött, hogy a másik két gyilkos Nagy Zsolt és Görög Zita. A kiesés után ketten maradtak, végül Zita feladta a játékot, mivel úgy érezte, hogy nem bír tovább hazudni. 

Ezután Nagy Zsoltnak nem maradt más lehetősége, mint zsarolással egy újabb ártatlant beszervezni a gyilkosok közé. Elősként Dobos Evelint próbálta rávenni, de ő elutasította, ami azonnali kieséshez vezetett. Végül Szalay Bence vált gyilkossá. 

A csütörtöki adásból egyébként négy ember távozott: Görög Zita feladta a játékot, Tóth Szabit gyanúsnak tartották, így kiszavazták. Dobos Evelin nem fogadta el a felkérést, emiatt távozott a kastélyből. Az utolsó személy Görgényi Fruzsina volt, őt a 2 gyilkos megölte. A drámai pillanatokat itt nézheted meg