Hamarosan kezdődik az Éden Hotel, hiszen november 20-án beköltöznek az első játékosok. A lányokat pár nappal ezelőtt leplezte le az RTL, most pedig a fiúk neveit is elárulták. 

Ők az Éden Hotel új beköltözői

November 20-án kezdődik el az Éden Hotel 4. évada, ami új csatornán várja a reality rajongóit. A valóságshow ismét egzotikus környezetben játszódik, és elszánt játékosokból sem lesz hiány. A lányok a bemutatkozáskor már elárulták, hogy nagy elszántak, páran a nyeremény mellett egy pasit is szeretnének hazavinni. 

Az első lányok bemutatkozásáról már írtunk, ha érdekel, hogy kik költöznek be az Éden Hotelbe, kattints ide. Most a fiúkat is bemutatta az RTL, Arni, Csabi, Kendy, Viktor és Tomi már biztosan ott lesznek a játékban. 

Arni 24 éves, imádja a kosárlabdát és nagy csapatjátékosnak. Nagyon magabiztosnak tartja magát, szerinte a lányokat is ezzel hódítja meg. A 31 éves Csabi eltökélt, ami a lányoknál is beválik, mivel őt nem szokták visszautasítani. A legfiatalabb a 21 éves Kendy, aki kifejezetten elégedett magával, és szeret beszélgetni a lányokkal. 

Viktor, aki 32 éves nem csak a játék miatt érkezik az Éden Hotelbe, mivel csajozni is szeretne. Nem akar taktikázni, szerinte ez az előnye másokkal szemben. A 26 éves Tomi viszont nagy taktikusnak vallja magát, mindent meg fog tenni a győzelemért. A fiúk bemutatkozását itt nézheted meg