Ezen a hétvégén igazi sztárparádé lesz az RTL-en, ugyanis visszatérnek az X-faktor mentorai.

X-faktor és The Voice egy műsorban

Új szakaszba lép a The Voice című tehetségkutató, a blind auditions körök után, a párbajjal érkezik a műsor. Ezúttal is találkozhatunk a megszokott coach-okkal, Trokán Nóri, Curtis, Manuel és Miklósa Erika döntenek továbbra is a tehetségek sorsáról, ám ezúttal nem egyedül.

Ugyanis a párbaj során minden coach választhatott maga mellé egy segítőt, és négyből hárman is az X-faktor korábbi mentorait kérték fel.

Trokán Nórának Puskás Peti lesz a segítője, Curtisnek Herceg Erika, Miklósa Erikának pedig Gáspár Laci. Egyedül Manuel nem egy X-faktor mentorral kezd kezdi meg a párbajokat, neki a fiatal tehetség Ekhoe segít.

Ez valaminek az előjele lenne?

Azt egyelőre nem tudni, hogy a The Voice jövőre is műsoron marad-e, vagy akár az X-faktor tér vissza a jövő évre, ám az mindenképpen árulkodó, hogy ezeket az arcokat a képernyőn tartják.

Ki tudja, talán hamarosan jön a bejelentés, hogy jövőre ismét a már 11 évadot megélt formátum jön vissza? A The Voice egyébként ezen a hétvégén dupla adással jelentkezik, ma este a meghallgatások utolsó köre jön, holnap pedig a párbajok első része.