A The Voice szombati adásában olyan dolog történt, amire még nem volt példa a magyar tehetségkutatók történetében, az egyik zsűritag testvére lépett színpadra, méghozzá Trokán Nóra húga. 

Trokán Nóra ismerősei a színpadon

Trokán Nóra számára nagyon nehéz volt a szombati The Voice adás, hiszen először a régi Színművészetis osztálytársa lépett színpadra. A színésznő nem ismerte fel a kollegája hangját, így nem is fordult meg neki. Nagyon mélyen érintette, amikor meglátta, hogy ki áll a színpadon. 

A coach már akkor összeomlott, és borzasztó bűntudata volt. Egyrészt, mert szerinte a Ruzsik Katalin sokkal jobban énekel, mint most hallhatták, másrészt, mert tényleg nem ismerte fel.

Ennél gyorsabban kapcsolt Trokán Nóra, amikor a színésznő testvére, Magyar Elektra lépett színpadra. A coach már az első hangok után tudta, hogy a testvére az, aki a színpadon van, de nem fordult meg, mert úgy érezte, hogy nem lenne reális, ha ő értékelné a húgát, hiszen ő elfogult. 

Trokán Nóra testvére a The Voice-ban akart bizonyítani

Végül a Hooligans slágerével egyetlen mentort sem sikerült meggyőzni, ami Magyar Elektrát mélyen megérintette, a fiatal lány a színpadon omlott össze. Trokán Nóra nem hagyta szó nélkül a történteket, a közösségi médiában közleményt adott ki az esettel kapcsolatban. 

Amikor elvállaltam ezt a műsort tudtam, hogy lesznek embert próbáló pillanatok. A mai adás erre a bizonyíték. Kemény volt a húgomnak is és nekem is, de mint eddig sok mindent, ezt is megoldjuk együtt. Bárhogy is alakult a mai műsor, én büszke vagyok rá, hogy szembenézett a legnagyobb szorongásával és megpróbálta megmutatni egy ilyen speciális helyzetben, hogy mekkora tehetség és küzdés lakozik benne, ami most a helyzet óriási nyomása alatt sajnos nem úgy sikerült, ahogy tervezte. A mi családunkban a jelszó, hogy minden okkal történik. Hiszem, hisszük, hogy ennek is oka van és majd kiderül, hogy mi, talán nem is olyan sokára. ❤️ 

via