Sokakat meglepett, amikor az RTL bejelentette, hogy sorozatot készítenek a Valami Amerika-filmek alapján. Később kiderült, hogy ez egy folytatás lesz, amiben feltűnnek az eredeti szereplők

Ők lesznek a Valami Amerika főszereplői 

Az eredeti filmekhez hasonlóan, a sorozatban is nagy szerepet kap majd a filmezés, egy tehetségkutató és persze a showbiznisz. A sorozatközéppontjába egy testvérpár áll, a főszereplőket Király Dániel, Trill Beatrix és Ember Márk alakítják. A színészek korábban már elárulták, hogy nagyon élvezték a forgatást, hamar összecsiszolódtak, és könnyen ment a közös munka.

Az új csapat mellett a rajongókat az is érdekelte, hogy mely színészek térnek vissza az eredeti színészgárdából. A Fókuszból korábban már kiderült, hogy Szabó Győző biztosan a szereplők között van, ahogyan Oroszlán Szonja is feltűnik majd pár epizódban. Bár a hírek szerint ők csupán epizódszereplők lesznek. 

Az Ákost és Timit alakító színészek mellett láthatjuk majd a sorozatban Csuja Imrét, Thuróczy Szabolcsot és Faragó Andrást, tehát Bala és a bandája is visszatérnek, hogy kicsit bonyolítsák a testvérek életét. Természetesen lesznek még meglepetések, így könnyen előfordulhat, hogy újabb közönségkedvencek tűnnek majd fel a sorozatban. 

Árpa Attila, Soltész Rezső és Földes Eszter is a szereplők között vannak, ők a tehetségkutató zsűritagjait alakítják majd, így fontos lesz a szerepük. A Valami Amerika sorozatra tehát már nem kell sokat várni, mivel október 18-tól elérhető az RTL+ felületén.