Tavasszal árulta el az RTL, hogy sorozatot készítenek a Valami Amerikából, amit az eredeti filmek rendezője, Herendi Gábor rendez. Most pedig újabb információk derültek ki a sorozatról! 

Velük folytatódik a Valami Amerika 

A sorozat készítője, Herendi Gábor a Fókusznak elárulta, hogy a film ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a filmsorozat. Feltűnnek majd az eredeti szereplők, akik kisebb-nagyobb szerepekben térnek vissza. Ismét feltűnik Szabő Győző, Oroszlán Szonja és Csuja Imre is. 

A főbb szerepekben pedig Király Dánielt, Trill Beatrixot és Ember Márkot láthatjuk. A színészek a történet szerint testvéreket alakítanak, így ebben kifejezetten hasonlít majd a sorozat, az eredeti filmekre. A színészek már nagyon izgatottak, Trill Beatrix a Fókuszban azt is elmesélte, hogy nagyon könnyen ment a közös munka, így igazán élvezték a forgatást

A premier dátumát még nem jelentették be, de az már biztos, hogy az új sorozat ősszel érkezik majd az RTL+ felületére, és hetente jelennek meg az új epizódok. 

A sorozat ismertetője már felkerült az RTL+ felületére, ebből kiderül, hogy visszatér Bala bandája, ami sok bonyodalmat okoz majd, de csillogásból és nevetésből sem lesz hiány. Fontos szerepet kap majd a showbiznisz és egy tehetségkutató, az első előzetes már elérhető a RTL+ oldalán.