Hosszú idő után ismét megnyitja a kapuit az Éden Hotel, ami korábban nagyon népszerű reality volt. Az RTL+-on és az RTL-en veszi kezdetét a játék, ami sokakat próbára tesz majd. 

Ők az Éden Hotel szereplői 

A negyedik évadával tér vissza az Éden Hotel, ami ezúttal az RTL-en és az RTL+-on lesz látható. A streaming előfizetői reklám nélkül nézhetik a műsort, és hamarabb láthatják majd az epizódokat, mint a tévénézők. A valóságshow november 20-án kezdődik, ezért az csatorna már le is leplezte a legelső beköltözőket

Az első lányok, akik beköltözhetnek már alig várják, hogy elkezdődjön a játszma, így unatkozni biztosan nem fogsz. Kyra, Miri, Csenge, Szani és Émi az elsők, akik már biztosan ott lesznek a játékban. A fiúk neveit még nem árulta el az RTL. 

Szani 26 éves, korábban sokat bulizott és szeretett a figyelem középpontjában lenni, de azóta változott. Nagyon fontos neki a spiritualitás, és szeretné megnyerni a játékot. A 23 éves Miri modellkedik, így nem csoda, hogy mindig odamennek hozzá a pasik. Szerinte, amikor beköltözik, egy perc nyugalom sem lesz. 

Kyra 21 éves, és egy igazi pörgős személyiség. A pasikat a humorával és az alakjával veszi le a lábáról. Barátnőjével Mirivel érkezik, akivel már 5 éve ismerik egymást. A 24 éves Émi régóta szingli, éppen emiatt reméli, hogy a nyeremény mellett egy pasival távozik majd. Csenge 20 éves, jelenleg egyetemista, és a barátai szerint nincs nála bulisabb csaj. Már alig várja, hogy megmutassa a táncmozdulatait az Éden Hotelben. A lányok bemutatkozó videóját itt nézheted meg


Via