Vasárnap ismét izgalmas mérkőzéseket vívtak meg egymással a hírességek, de a Sztárbox utolsó meccse miatt egyre több a negatív komment. 

Curtis miatt háborodtak fel a Sztárbox nézői 

Vasárnap este ismét 6 híresség csapott össze, az este legjobban várt mérkőzését pedig Curtis és Szegedi Fecsó vívták meg egymással. Fecsó már a bemutatkozó videóban elárulta, hogy nagyon komolyan vette a felkészülést, rögtön heti 6 edzéssel kezdte, mindent beleadott.

Ezzel szemben Curtis nem készült ennyit, mivel elárulta, hogy a The Voice miatt jóval kevesebb ideje volt. Szeretett volna több időt fordítani az edzésekre, de erre nem mindig volt lehetősége. Már az interjúk során elmondta, hogy korántsem edzett annyit, mint Fecsó, ez pedig a teljesítményét is megmutatkozhat. 

A vasárnapi meccsen végül Fecsó győzőtt, a rappert a második menetben kiütötte, Curtis a földre került, és nem állt fel a magadott időn belül. Ezután mindkét híresség gratulált a másiknak, nem volt köztük feszültség. Ám a kommentelőknek ez nem volt elég, mivel a közösségi oldalakat elárasztották a negatív kommentek. 

Sokak szerint Curtis nagyon tiszteletlen volt, hogy felkészületlenül kiállt, ha tudta, hogy nem fér bele a Sztárbox az idejébe, nem kellett volna elvállalnia. 

Ez nekem volt kellemetlen

– írta az egyik néző. 

Nem ártott volt kicsit komolyabban venni Curtisnek és felkészülni...

– kommentelte az egyik netező. 

Curtis részéről kicsit tiszteletlen volt... viszont érthető, hogy nem volt ideje felkészülni!

– reagált kommentben egy másik néző. 

Persze voltak, akik megvédték a rappert, ugyanakkor leírták, hogy hiba volt elvállalnia a műsort. Curtis egyébként nem volt szomorú a vereség miatt, elárulta, hogy még vár rá egy nagy feladat, hiszen szombaton lesz a The Voice döntője. Ezután viszont már szeretne pihenni egy keveset.