Valósággal berobbant a Sztárbox, hiszen az első negyeddöntőben 6 híresség csapott össze. Izgalomból most sem volt hiány, ismét 3 meccset láthattunk vasárnap

Hat híresség csapott össze a Sztárbox vasárnapi adásában 

A Sztárbox új formátummal tért vissza, hiszen idén vannak negyeddöntők, elődöntő és a döntő. Így minden vasárnap este 2 híresség lép a ringbe az adott kategóriából, ők mérik össze az erejüket, a meccs nyertese bekerül az elődöntőbe, a vesztes számára pedig véget ér a műsor. 

Ezen a héten Sáfrány Emese és Dobos Evelin, Brasch Bence és KKevin, valamint Istenes Bence és Ifj. Schobert Nobert csaptak össze. A hangulat ismét fantasztikus volt, a sztárok nagyon sokat készültek, erről mindannyian meséltek a videókban.

Ők estek ki a második negyeddöntőből 

Az este első meccse Sáfrány Emese és Dobos Evelin között zajlott. A női kategória versenyzői mind a négy menetben keményen harcoltak, mindketten nagyon győzni szerettek volna. Több erős ütést is bevittek, végül a pontozás alapján Dobos Evelin nyerte meg a meccset. Sáfrány Emese számára pedig véget ért a Sztárbox. 

A férfi nehézsúlyú kategóriából Brasch Bence és KKevin léptek a ringbe. Mindketten nagyon komolyan vették a felkészülést. Brasch Bence a harmadik menetben kiütötte KKevint, így ezt a meccset ő nyerte. A rapper számára pedig véget ért a műsor. 

Istenes Bence és Ifj. Schobert Norbert zárták a vasárnapi adást, a férfi középsúlyú kategória meccsét sokan várták. Istenes Bence sokszor üzent az ellenfelének, így a nézők már várták, mi lesz a ringben. A sztárok mind a négy menetet lejátszották, végül Istenes Bence győzött, így ő jutott tovább. 

Dobos Evelin, Brasch Bence és Istenes Bence tehát az elődöntőbe jutottak. Sáfrány Emese, KKevin és Ifj. Schobert Norbert számára pedig véget ért a Sztárbox.