Utoljára 2005-ben volt Sztárbox, akkor azóta nem volt olyan, hogy a hírességek ringbe lépnek. Vasárnap elkezdődött a műsor, összesen 6 sztár mérte össze az eredjét. 

Három kategóriában mérkőznek meg a sztárok 

Új formátummal tért vissza a Sztárbox, az RTL nem csupán egyetlen gálát rendez, mivel a hírességek több fordulóban mérkőznek meg egymással. Idén három kategória van, a női sztárok Dobos Evelin, Berki Mazsi, Szabados Ági, Járai Kíra, Nyári Dia, Janicsák Veca, Sáfrány Emese és Megyeri Csilla lesznek. A férfi középsúly versenyzői Molnár Áron, Istenes Bence, Rácz Jenő, Ifj. Schobert Norbi, Józan László, Frohner Fecó, Kabát Péter és Kállay-Saunders András. A férfi nehézsúlyú kategóriában pedig Árpa Attila, Curtis, Dobrády Ákos, Nagy Ervin, Szegedi Fecó, Pintér Tenya, KKevin és Brash Bence küzdenek meg egymással. 

A hírességek elsőként a negyeddöntőben lépnek ringbe, vasárnap este összesen három meccset láthattunk. 

Ők a Sztárbox első negyeddöntőjének győztesei

Az első meccs Molnár Áron és Frohner Fecó között zajlott le. Végül a második menetben Molnár Áron bevitt egy erősebb ütést, így Fecó edzője bedobta a törölközőt. Fecó láthatóan még szerette volna folytatni a meccset, de így Áron győzött. 

A nők közül Megyeri Csilla és Berki Mazsi mérték össze az erejüket. Négy meneten keresztül küzdöttek, végül Berki Mazsi győzött. Az est harmadik meccse Nagy Ervin és Árpa Attila között zajlott, a mérkőzést Árpa Attila nyerte. 

Frohner Fecó, Megyeri Csilla és Nagy Ervin számára véget ért a Sztárbox, a győztesekkel az elődöntőben találkozhatunk.