Az RTL szerdán bejelentette az őszi műsorait, hamarosan elkezdődik a The Voice, folytatódik a Nyerő Páros, és 18 év után visszatér a Sztárbox, Csobot Adél az utóbbiban kapott fontos szerepet

Csobot Adél műsort vezet majd

Januárban jelentette be az RTL, hogy 18 év után ismét ringbe szállnak a hírességek. Az eredeti Sztárbox hatalmas sikert aratott, így nem csoda, hogy hosszú kihagyás után ismét képernyőre tűzi a csatorna. A szereplők, műsorvezetők névsorát eddig titok övezte, de szerdán végre kiderült minden. 

A nagyszabású showműsor szakmai vezetője Kovács Kokó István lesz, a műsort pedig Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna vezetik majd. Idén nem csupán egyetlen adás lesz, mivel összesen 24 hírességet jelentett be a csatorna, akik több körben mérkőznek meg egymással. Az első adás ősszel érkezik, de pontos indulást még nem jelentett be az RTL. 

Már lázasan készülnek a versenyzők

A férfiak mellett a nők is ringbe szállnak, az interjúkból pedig már az is kiderült, hogy a hírességek elkezdték a felkészülést. Kovács Kokó István a Fókusznak elárulta, hogy a Sztárbox most nem csupán egy barátságos mérkőzés lesz, mivel valódi boxra számíthatnak majd a nézők.