Istenes Bence és Csobot Adél szerelme sok éve tart, ettől függetlenül, a műsorvezetőben nem szűnt a féltékenység.

A Dancing with the Starst nem bírta

Most saját műsorában, az Istenestben mesélt arról, hogy Csobot Adél Dancing with the Stars szereplése miatt, a poklok poklát járta meg Istenes Bence. Elmondta, hogy nagyon sokáig küzdött féltékenységi problémákkal, egyszerűen nem tudta megemészteni, hogy Csobot Adél egy másik férfival táncol.  

Azt a kémiát, azt a szenvedélyt, azt a szexuális energiát, amit hétről hétre a táncparkettre kellett vinni a gyönyörű táncmozdulatok mellett, egyszerűen képtelen volt elfogadni. Istenes Bence azt mondta, hogy soha nem volt még ennyire féltékeny, és szakember segítségét is kellett kérnie ahhoz, hogy feldolgozza a táncos műsort.

Már Istenes Bence is érti

Ő akkor a családállításban találta meg a megoldást, és nemcsak a Csobot Adéllal való kapcsolata, de az élete is új fordulatot vett azóta. Nemrég például Csobot Adél, a Tango with the Stars műsor keretein belül lépett újra táncparkettre, ám ez alkalommal Bence már nem problémázott a közeli testi kontaktus miatt. Mi több, ő maga biztatta párját, hogy vegyen részt ebben a kalandban.

Istenes Bence úgy érzi, hogy rájött, hogy szerelme a színpadon mutatott teljesítménye egyébként tőle is függ, hiszen Csobot Adél női energiáihoz ő is nagyban hozzájárul. Így, amikor azt a színpadon szerelme táncosként is megélheti, abban neki is ugyanolyan szerepe van.