Véget ért a Dancing with the Stars, Csobot Adél végre pihenhet egy kicsit, miután elhozta Hegyes Bertalan oldalán a nyertesnek járó trófeát. Ám most már terveket szántak nekik. 

Csobot Adél és gyermekei most több időt tölthetnek együtt

Mint Csobot Adél legújabb posztjából kiderült, kisfiát, Ádint sem kerülte el a téli megbetegedés, ami miatt pár napot ki kellett hagyni az óvodából is. 

Minden rosszban van valami jó. Ádin egy kis betegség miatt kihagyott egy napot az oviból, de számunkra ez lett a hét legjobb napja! Semmi másra nem figyeltünk, csak egymásra és arra, hogy még jobban erősítsük a kettőnk között lévő köteléket

— olvasható Csobot Adél legutóbbi posztjában. 

Az IstenEst is mindenhol tarol

Úgy tűnik, szerencsére semmilyen komoly baj nincsen, hiszen még egy kis játékra is maradt idő a nehezebb napokon. Csobot Adél gyermekei pedig minden bizonnyal nagyon boldogok, hogy a megfeszített, táncpróbákkal teli időszak után, végre kicsit többet együtt lehetnek. 

Hogy mi lesz Istenes Bence következő nagy dobása, és mely műsorban láthatjuk legközelebb, azt még nem tudni, ám egy biztos: az IstenEst, Istenes Bence saját műsora minden toplistán az élen végez.