Az első Sztárbox 2004-ben volt, majd 2005-ben szintén megrendezték a nagyszabású showműsort. Most 18 év után ismét képernyőre kerül, a meccsek pedig izgalmasabbak lesznek, mint korábban bármikor.

Ők lesznek a Sztárbox hírességei 

Idén a Sztárbox több fordulós lesz, és nem csupán egyetlen gálát rendez az RTL. A műsor szakmai vezetője Kovács Kokó István lesz, a műsorvezetők pedig Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna. Összesen 24 híresség méri össze az erejét a ringben, akik három kategóriában mérkőznek meg. 

A női sztárok Dobos Evelin, Berki Mazsi, Szabados Ági, Járai Kíra, Nyári Dia, Janicsák Veca, Sáfrány Emese és Megyeri Csilla lesznek. A férfi középsúly versenyzői Molnár Áron, Istenes Bence, Rácz Jenő, Ifj. Schobert Norbi, Józan László, Frohner Fecó, Kabát Péter és Kállay-Saunders András lesznek. A férfi nehézsúlyú kategóriában pedig Árpa Attila, Curtis, Dobrády Ákos, Nagy Ervin, Szegedi Fecó, Pintér Tenya, KKevin és Brash Bence küzdenek meg egymással

Komoly mérkőzésekre lehet számítani 

Kovács Kokó István az RTL Fókusznak elárulta, hogy a nézők valódi meccsekre számíthatnak. A versenyzők felkészülési időszaka hosszú, ami már egy ideje tart, és még sok dolgot kell elsajátítaniuk, mielőtt ringbe szállnak. A műsor pontos indulását még nem jelentették be, az RTL annyit közölt, hogy ősszel érkezik a Sztárbox.