A Nyerő Páros idei évada tele volt izgalmakkal és botrányokkal, melyek nem kis viszályt okoztak a villa játékosai között. Bár tegnap kiderült, hogy a végig kiegyensúlyozottan játszó Megyeri Csilla és Molnár Zsolti viheti haza a 2022-es év Nyerő párosa címet és az általuk összegyűjtött 5 millió forintot, a verseny végén az is napvilágra került, hogy kik voltak a legnagyobb csalódásaik a tévéműsorban.

Ők voltak Megyeri Csilláék legnagyobb csalódásai

A 2022-es Nyerő Páros nyerteseit Kabát Peti interjúvolta meg a Nyerő Páros Kibeszélőjében, ahol megkérdezte Megyeri Csilláékat, hogy kik voltak a legnagyobb csalódások, illetve kinek a mondata bántotta őket meg a leginkább.

Ami a leges legrosszabbul esett, az a Pamelának egy mondata volt. Amikor azt mondta, hogy őt igazából nem is a Csilla érdekli, hogy ő most mit fog gondolni, hanem a Zsolti. Hát ezen én ledöbbentem. Tehát ebből az jött le, hogy a Pamihoz a Zsolti közelebb áll vagy úgy jobban érzi magát vele, mint velem

— mondta Megyeri Csilla, aki már a villán kívül is évek óta barátságban van Hódi Pamelával, állítása szerint pedig az egész játék során ez esett neki a legrosszabbul.

Nemcsak egy személy okozott nekik csalódást

Megyeri Csilla azt is hozzátette, hogy Bíró Bea különböző megjegyzései arról, hogy „ő a legszebb és mindenki rá akar hasonlítani” is nagyon érdekesek voltak, de azt ő inkább poén kategóriának vette.

Nem a mondanivalója esett rosszul, hanem a tettei. Hogy bent a villában végig aranyoska volt, mosolygós és ilyet mond a hátam mögött. Az ilyet nem szeretem

— mondta Megyeri Csilla, aki nem szereti azokat az embereket, akik a szemébe vigyorognak, a háta mögött pedig pont az ellenkezőjét teszik. De Csilla még azt is hozzátette, hogy Bíró Bea többször is elnézést kért tőle a viselkedéséért a műsor után.

Molnár Zsolti a kérdésekre azt felelte, hogy Zdroba Patrik volt neki a legnagyobb csalódás, akivel a műsor előtt nagyon jóban volt, de a villában megromlott vele a kapcsolata. Csilla ebben nem értett egyet, szerinte Patrik csupaszív lélek, akit a többi játékos nagyon megvezetett a játék alatt.

A teljes beszélgetést megnézheted az alábbi videóra kattintva! 

Via