Bár viszonylag balhémentesen indult a Nyerő Páros új évada, a játék felénél beindultak az események, és azóta sem csitulnak a kedélyek a villában. Múlt héten Hódi Pamela és Muri Enikő vitájától volt hangos a show, amire még rátett egy lapáttal a Tóth Szabi vs. mindenki más vita. A Sugarloaf két frontembere végül kiesett a legutóbbi szimpátia szavazáson, és bár sokan úgy nyilatkoztak, most végre nyugalom költözik a házba, nem így lett!

Történt ugyanis, hogy a legutóbbi játékon a pároknak táncolniuk kellett egy meghatározott stílusban, ami után egymást értékelték a párok. A dolog érdekessége, hogy a feltett téteken kívül extra pénz is járt a nyerteseknek. Épp ezért sokan úgy döntöttek, nem a teljesítményt fogják értékelni, hanem taktikai alapon pontoznak majd.

A legtöbb pár egyhangúan döntött, ám Hódi Pamela és férje, Tóth Bence teljesen más szempontokat vettek figyelembe. A focista taktikai alapon döntött, és szövetségesüket, Megyeri Csilláékat értékelte a legjobbra (pedig messze ők voltak a leggyengébbek), míg Pamela csakis az alapján döntött, hogy kinek a tánca tetszett neki a legjobban, vagyis Törőcsik Danékat pontozta fel. Ezzel pedig úgy alakult, hogy Megyeri Csilláék a legutolsó helyre kerültek.

Pamela döntését mindenki tiszteletben tartotta, kivéve Csilla és Zsolti, akik nem tudták hova tenni a dolgot.

Ha szívből döntök, akkor is a barátnőmet helyezem előtérbe, és nem egy olyasvalakit fogok, akit folyamatosan ki akarok pöckölni, ráadásul a másik szövetség oszlopos tagja

– mondta Csilla, aki annyira csalódott volt a játék után, hogy már az egész játéktól és taktikázástól elment a kedve.

A két pár megpróbálta ugyan később megbeszélni a dolgot, ám láthatóan nem oldódott fel a négyőjük közötti feszültség. Pamelát annyira bántotta a dolog, hogy végül el is sírta magát és nem is bírt megnyugodni!

Szavazás