A Nyerő Páros az RTL egyik legsikeresebb műsora, aminek idén már a 8. évada készül. Minden évadban híres sztárpárok mérik össze az erejüket, a végén pedig csak egy nyerheti el a trófeát. A műsor idén sem marad el, egyesek pedig már azt is tudják, kik szerepelhetnek a műsorban. 

Ők lehetnek a Nyerő Páros szereplői 

Sok a pletyka a Nyerő Páros körül, többek között azt is elkezdték híresztelni, hogy Sebestyén Balázs helyét Majka veheti át. Kabát Petit pedig Pápai Joci válthatja. Bár az RTL még nem reagált a pletykákra, sokan elképzelhetetlennek tartják a műsort Balázs nélkül, hiszen már 7 éve vezeti a show-t. 

A műsorvezetőkről szóló pletykák mellett egy másik is megjelent a Redditen, amit azóta már több lap is megírt. Az egyik felhasználó leírta, hogy mely párok szerepelhetnek idén a műsorban. Az információ nem biztos, de korábban többször is igaznak bizonyultak a híresztelések, így bármi lehet. 

A felhasználó szerint a 8. évad versenyzői Opitz Barbi és Serleg Albert, Schobert Lara és Szekszárdi Tomi, Metzker Viki és BSW Gaben, Lukovics Tamara és Bihari Ádám, Herceg és Herceg-Pál Bianka, Hajdú Péter és Láng Eszter, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Fekete Dávid és Réka, valamint Majka és Majoros Hajnalka lesznek.

Ezt az információt sem erősítették még meg, ugyanakkor sokan meglepődtek a listán. Az RTL nem reagált a hírre, de a műsort hamarosan elkezdik forgatni, így nyáron a szereplőket is elárulja majd a csatorna. 


Via