Véget ért a Nyerő Páros hetedik évada, idén is volt sírás, taktika és dráma. Ám láthattunk szívhez szóló vallomásokat és megható pillanatokat is. 

Ők jutottak a döntőbe

Csütörtökön nagy volt a tét, hiszen este újabb szavazás volt. Ekkor dőlt el, hogy mely párok kerülhetnek a döntőbe. A páros játékban végül Virág és Laci értek el a legjobb eredményt, de sajnos nem volt elegendő pénzük, így végül veszélyzónába kerültek. Csaba és Evelin az idővel csúsztak meg, így róluk is a többiek döntöttek. A játékot Csaba és Evelin folytathatták, Curtis és Judit, valamint Gábor és Móni mellett ők jutottak a döntőbe. 

Várt még egy utolsó játék rájuk 

Már megszokhattuk, hogy a párosoknak ilyenkor meg teljesíteniük kell egy utolsó feladatot. Most is a legjobb két páros juthatott a döntőbe, ahol a többiek szavazhatták meg a győztest. Végül Gábor és Móni végeztek az utolsó helyen, ők lettek a harmadikok.

A másik két párra még várt egy játék, a lányoknak kérdésekre kellett válaszolniuk a játékkal kapcsolatban. A fiúk feladata az volt, hogy a labdamedencéből kikeressék a pénzt tartalmazó golyókat, ezzel gyűjthettek még pénzt. 

2023-ban ők lettek a Nyerő Páros

A játék Curtis és Judit, illetve Csaba és Evelin között dőlt el, a többiek szavazata alapján Curtis és Judit nyerték a versenyt. Curtis és Judit kalandos utat tettek meg, hiszen pár nappal ezelőtt majdnem kiestek, végül a levél mentette meg őket. A döntőben 6 páros szavazott rájuk, tehát egyértelmű győzelmet arattak.