Október 2-án kezdődött el a Nyerő Páros újabb szezonja, és ismét 8 páros költözött be a villába, hogy megkűzdjenek egymással. A műsor a végéhez közeledik, csütörtökön este újabb párostól búcsúztunk, így három pár között dől el a verseny. 

Ők estek ki a Nyerő Párosból 

A hétfői adásban Henry és Rebeka távozott a villából, így csupán négy páros maradt: Curtis és Judit, Csaba és Evelin, Virág és Laci, valamint Gábor és Móni

Szerdán a lányok játszottak, de a fiúk erejére is szükség volt, hiszen evezniük kellett, és még Kabát Petit is meg kellett menteniük. Bár a játékot Virág és Laci nyerték, Curtis és Judit szerezték a legtöbb pénzt, mivel dupláztak. 

A csütörtöki páros játéknak nagy volt a tétje, hiszen azok kerültek veszélyzónába, akik a legkevesebb pénzt gyűjtötték a körben, illetve legrosszabbul teljesítettek. A pároknak egy ágyat kellett összerakniuk időre, így nem volt egyszerű a feladat. 

Végül a veszélyzónába Csaba és Evelin, Virág és Laci kerültek. Virág és Laci gyűjtötték a legkevesebb pénzt, a páros játékban Csaba és Evelin lettek az utolsók. 

Az utolsó szavazáson végül Virág és Laci estek ki. Így a döntőbe három pár: Curtis és Judit, Gábor és Móni, valamint Evelin és Csaba jutottak. Pénteken pedig kiderül, hogy ki nyeri a 2023-as Nyerő Párost!