Nemrég véget ért a Nyerő páros, amiben a népszerű YouTuber Henry Kettner, és barátnője Rebeka is szerepeltek.

YouTube-on vallott a Nyerő Páros szereplője

A nézők már csak a végeredményt látják, a megvágott adásokat, amelyen egy hatalmas csapat dolgozik. Éppen ezért a szereplők úgy gondolták, izgalmas lehet egy kis betekintést adni, hogy pontosan mi zajlik a kulisszák mögött.

Az egyik legnagyobb kérdés műsorral kapcsolatban, hogy mennyire megrendezettek a jelenetek, az ellentétek, a konfliktusok.

Henry Kettner elárulta, hogy egyáltalán nincsen megjátszva a szereplők viselkedése, mindenki azt tesz, és azt mond, amit csak szeretne.

A stáb mindig ott volt

Felhívta a figyelmet arra is, hogyha úgy tűnik, hogy valaki színészkedik, vagy megjátssza magát, az valószínűleg azért lehet, mert ő maga úgy gondolja, hogy ez a helyes eljárás.

Elmondta, hogy egész nap operatőrök vették őket körül, akik ugyan ha le is tették a kamerát, állandó készenlétben voltak. A stáb nem engedte, hogy a játékról kamerán kívül beszéljenek, ezért ha éppen egy szünetben kezdtek el a műsorral kapcsolatos dolgokról beszélni, azonnal jöttek a szerkesztők. Ők megkérdezték, hogy szeretnék-e folytatni a beszélgetést úgy, hogy megy a kamera, ám amennyiben nem, azonnal abba kell hagyniuk az erről szóló eszmecserét. Ez garantálta, hogy mindig az első, és a legigazabb reakciók kerüljenek adásba, és hogy tényleg minden  nézők szeme láttára és füle hallatára történjenek.