Váratlan bejelentést tett Majka, mivel januártól már nem látható a TV2 képernyőjén. A rapper-műsorvezető a RTL-nél folytatja, így 16 év után visszatér a csatornához. 

Majka az RTL műsoraiban lesz látható 

Éveken keresztül volt látható Majka a TV2 műsoraiban. Ő volt a Sztárban sztár egyik zsűritagja, majd következett a Sztárban sztár leszek! mentorszéke. Emellett több műsort is vezetett az elmúlt időszakban. 

Korábban többször pletykáltak már arról, hogy hamarosan az RTL műsoraiban tűnhet fel, de most véglegesítették a dolgot. Majka 2024-től a RTL képernyőjén lesz látható, ezt a rapper és az RTL vezetősége közösen jelentették be. 

Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nemcsak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd

– mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese az RTL-nek.

Majka szintén kitett egy posztot, ezzel jelentette be a hírt, hogy a karrierjét a másik csatornánál folytatja. 

16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba

– áll a posztban. 

Az még nem árulták el, hogy Majka milyen műsorokban lesz látható, de az RTL a közleményben annyit elmondott, hogy 2024 második felében Majka új szerepben tűnik majd fel a képernyőn. 


Via