A hétvégén lezajlott a The Voice utolsó, élő show előtti köre, amely nem várt meglepetéseket és kieséseket hozott. 

Hatalmas a balhé a The Voice körül

Az egyik versenyző, Váradi Olasz, a műsor egyik legnagyobb esélyese volt. A zenész már most ezzel foglalkozik, fő bevételi forrása az éneklés, a versenyben nyújtott színvonal miatt pedig minden coach nagy kedvence volt. 

Éppen ezért, a legtöbben az élő show-ba várták a zenészt, aki végül a Kiütés körében távozni kényszerült. A sok tapasztalattal rendelkező énekes ezt nem tudta megemészteni, és többek között az őt kiejtő ítésznek, Curtis-nek is üzent az adás utáni live-jában. 

Keményen beolvasott a Curtisnek live-ban

Váradi Olasz már attól sem volt elragadtatva, hogy milyen dalt kellett előadnia. 

Olyat adtak, amiben nem tudok nagyot énekelni. Amiben tudok, azt nem értékelték. 

Ezután a versenytársának a produkcióját is minősítette, mert nem érzi jogosnak, hogy Timotheus jutott tovább. 

Timotheus a számát úgy elénekelte, hogy szív leszakadt. Majdnem minden hang hamis volt, de jó volt. Most akkor mit mondjak?

Curtis munkásságát sem hagyta szó nélkül, a live-ban a coach szakmai karrierjét is minősítette. 

Bocsánat, el kell mondanom a véleményemet. Mit keres a The Voice-ban egy rapper? Beszélgetni jöttünk vagy énekelni? Nevetséges az egész, gyerekek. Ne hülyéskedjünk! Magyarország szégyene. Külföldön úgy énekel a versenyző is, meg a mentor is, hogy a szív leszakad. Néztük, hogy Curtis a saját dalát énekelte, de azt nem tudta, hangban nem találta el.

De nemcsak a versenyző, hanem annak testvére is megszólalt az ügyben: 

Magyarország egyik legjobb könnyűzenei énekese, Váradi Olasz nem jutott tovább a The Voice műsorban. Az ország szégyene, hogy ez megtörtént. Nem mint testvér mondom ezt, hanem mint zenész, és zeneszerző. Gratulálok Majka csicskája a döntéshez!

- írta a Facebook-oldalán Balázs Norbert.