Vasárnap folytatódott a Sztárbox, hiszen megrendezték a 3. negyeddöntőt. Ahogyan azt már megszokhattuk, ismét 6 híresség mérette meg magát, izgalomból pedig most sem volt hiány

Izgalmas meccsekkel folytatódott a Sztárbox

Idén a Sztárbox több fordulós, így a hírességek három súlycsoportban méretik meg magukat. Először az negyeddöntők zajlanak, majd ezután a győztesekre vár az elődöntő, végül pedig a szuperdöntő. Ennek megfelelően ezen a héten is 3 meccset láthattunk. 

A megszokottól most eltért a menetrend, mivel férfi középsúlyú mérkőzés nem volt. Kabát Peti megsérült, így azt javasolták, hogy egy hetet még pihenjen, így az ő meccsét csúsztatták. A férfi nehézsúly kategóriából négyen is ringbe léptek, így az ő körük ezen a héten lezárult, a győztesek pedig bejutottak az elődöntőbe.

Vasárnap este Nyári Dia és Járai Kíra, Pintér Tibor és Dobrády Ákos, valamint Curtis és Szegedi Fecsó mérkőztek meg. 

Ők búcsúztak a vasárnapi adásBAN 

Az este Pintér Tibor és Dobrády Ákos mérkőzésével kezdődött. A férfi nehézsúlyú kategória versenyzői nagyon készültek az estére, és mindent beleadtak. A meccsük végül nem tartott sokáig, Dobrády Ákosnak kétszer is számolt a bíró, végül a második menetben nem reagált időben, így lefújták. A győztes Pintér Tibor lett, vele az elődöntőben találkozhatunk, Ákos számára pedig véget ért a Sztárbox.

Ezután Nyári Dia és Járai Kíra összecsapásával folytatódott az este. Dia elárulta a meccs előtt, hogy nagyon fontos, hogy fejben ott legyen az ember. A versenyzők keményen kűzdöttek, végül Diának sikerült több pontos ütést bevinnie, így a pontozás alapján ő nyerte a mérkőzést. Járai Kíra pedig kiesett. 

Az estét Szegedi Fecsó és Curtis zárták, a férfi nehézsúlyú kategória versenyzői. A kűzdelem izgalmasan indult, hiszen Curtis egyből nagy lendülettel támadt. Végül két menetet játszottak, Curtis kapott egy nagyobb ütést, a földre került, és már nem tudott felállni a megadott idő alatt. A meccset Szegedi Fecsó nyerte, a rapper pedig kiesett.