Izgalmas mérkőzésekkel vette kezdetét vasárnap este a Sztárbox. Elsőként a negyeddöntőkön izgulhatnak a nézők, a RTL pedig már el is árulta, hogy ezen a héten kik lépnek a ringbe. 

Ők már biztosan ott lesznek a Sztárbox vasárnapi mérkőzésein

18 év után idén tért vissza a Sztárbox, ami új formátumot kapott. Egyetlen gála helyett, idén több körben mérkőznek meg egymással a hírességek, emellett három kategóriába osztották őket. Vasárnap este, az első negyeddöntőben 6 híresség lépett a ringbe, a férfi középsúly kategóriában Molnár Áron és Frohner Fecó, a női kategóriában Berki Mazsi és Megyeri Csilla csaptak össze, a férfi nehézsúlyú kategóriából pedig Nagy Ervin és Árpa Attila mérkőztek meg elsőként. Az estét Molnár Áron, Berki Mazsi és Árpa Attila nyerték, ők már biztosan ott lesznek az elődöntőben

A box azonban nem áll meg, vasárnap este újabb negyeddöntő lesz, és ismét 6 híresség lép a ringbe. A férfi középsúlyú kategóriából Istenes Bence és Ifj. Schober Norbert, a nők közül Dobos Evelin és Sáfrány Emese, a férfi nehézsúlyú kategóriát pedig KKevin és Brasch Bence képviselik. 

A versenyzők nem csupán a felkészülést veszik komolyan, sokan ott voltak a vasárnapi meccsen, így közelről nézhettek még az ellenfeleiket. Ezen a héten ismét 1-1 versenyző juthat tovább a kategóriából, így nagy valószínűséggel izgalmas mérkőzésekre lehet majd számítani.