Tavasszal jelentette be Istenes Bence és Csobot Adél, hogy szeretnének vidékre költözni. Elhagyják Budapestet és a Balaton-felvidéken vásároltak egy felújítandó házat. Most végre elérkezett a nagy pillanat, amikor beköltözhetnek. 

Költözik Csobot Adél és Istenes Bence 

Izgalmas időszak van Bence és Adél mögött, hiszen tavasszal megvették az új otthonukat a Balaton-felvidéken. Régóta fontolgatták ezt a lépést, ezért nagyon örültek neki, hogy megtalálták az ideális családi házat. Az új ingatlan felújításra szorult, így az elmúlt időszakban ezzel is foglalkoztak. 

A folyamatokról és a felújításról Istenes Bence a YouTube-on is beszámolt, feltöltött egy videót, amiben a költözés előtti időszakot mutatták be. A videóban kiderül, hogy Adél és Bence a munkálatokból is kivették a részüket, ezt pedig meg is örökítették. 

A költözés előtti időszak nem volt zökkenésmentes, hiszen Adélnak és Bencének nagyon sok dolgot kellett összepakolniuk. Az előző otthonukban rengeteg doboz volt, a pakolás közben pedig még azt is elárulták, hogyan érzik magunkat a költözéssel kapcsolatban. 

Egész nap gondolkodtam rajta. Meg kell szokni, ezt, hogy egy új helyen lakunk, és ki kell alakítani új szokásokat. Minden nagyon más lesz

– mondta Adél. 

Nekem mindig megható, amikor egy korszak lezárul

– fogalmazta meg Istenes Bence. Majd hozzátette, hogy ez számára mindig különleges. Az elmúlt években többször költöztek, most pedig visszatekint az elmúlt évekre, hogy mennyi dolog történt velük.