Istenes Bence úgy érzi, megváltozott, és ezért sokszor olyat kérnek tőle, amit már nem szívesen csinál. 

Istenes Bence  úgy érzi, sokat változott

Istenes Bence neve garancia a sikerre, ha ő vezet egy műsort, akkor tudhatjuk, hogy azt az RTL nagy dobásnak szánja. Egyedi, csipkelődős humora még a legkevésbé izgalmas formátumokat is képes megmenteni, ám Istenes Bence úgy érzi, nem minden helyzetben szeretne már ő lenni a vicces fiú. 

Kamarás Norbival, az Éjjel-Nappal Budapest egykori Lalijával beszélgettek az IstenEstben arról, hogy egyszerűen telik az idő, és már nem azok az emberek, akik egykor felbukkantak a képernyőn. Mindkettőjüktől azt várja a közönség, na meg a főnökeik, hogy mindig 100%-os energiával, boldogan, mosolyogva vicceskedjenek, ám a két sztár úgy érzi, ez ma már nem jön minden helyzetben természetesen.

Nem akarja megjátszani magát

Istenes Bence éppen ezért, már nagyon megválogatja, hogy milyen műsort vállal el, számára nagyon fontos, hogy ne abból álljon a munkanapja, hogy egy műmosolyt erőltetnek rá, és mindig a boldog fiú képét kelljen hoznia. Természetesen szeret viccelődni, és nehezen mond le a csipős poénokról, de szeretné ha tudnák, hogy van egy ennél mélyebb oldala is. 

Azt is elmondta, hogy a fotózásokon is érzi, hogy a mindig vicces, aktív, energikus szerepet várják tőle. Az emberek arra számítanak, hogy majd hatalmas mozdulatokkal pózol, és talán túlzásokba is esik, ám mostanában egyre többször csak megállna a kamera előtt, nyugodtan, visszafogottan, egy természetes mosollyal. Azzal a nyugalmat árasztó jókedvvel, ami valójában benne van. Megjátszani viszont nem szeretné magát, csak hogy eladhatóbbnak tartsák.