Pár nappal ezelőtt posztolt Istenes Bence egy fotót az Instára, ami alaposan kiakasztott a rajongókat. Kommenteket ollózott össze, és pár olyan is átcsúszott a szűrőn, aminek nem lett volna szabad megjelennie. Az ügyet hamar felkapta mindenki, Sebestyén Balázsék élő adásban is beszéltek a dologról. 

Ezt gondolja Sebestyén Balázs Istenes Bence botrányára 

Vasárnap összecsap Istenes Bence és Rácz Jenő, a rajongók pedig már alig várják, hogy a ringben láthassák a sztárokat. Bence napokkal ezelőtt kitett egy támogatói kommentekből készült összeállítást, de akadt pár hozzászólás, ami nagyon durva volt. Bencét szinte azonnal rasszizmussal vádolták, a dologra pedig Rácz Jenő is reagált. Elárulta, hogy nagyot csalódott a műsorvezetőben, a rasszizmusnak, gyűlöletnek nincs helye sehol. 

Istenes Bence később elnézést kért, azonnal törölte a posztot, de a botrány nem csitult. Az elmúlt napokban csak egyre nagyobb lett a felháborodás, annyira sok embert foglalkoztat, hogy Sebestyén Balázsék is reagáltak rá a reggeli műsorukban. 

Itt volt egy-két olyan komment, ami nagyon nem fér bele. Nem gondolnám, hogy Bencének lennének rasszista nézetei, de ez egy bődületesen nagy hiba. Több olyan komment is van, ami nem fér bele

– mondta Balázs. 

Hozzátette, hogy korábban ő is követett el hibákat, előfordult, hogy meggondolatlanul mondott ki dolgokat. A Balázsékban egyébként Istenes Bence is megszólalt, elmondta, hogy ő nem rasszista, és ezzel a poszttal hatalmas hibát követett el. Figyelmetlen volt, de amikor szóltak neki, hogy mit tett ki, azonnal törölte.