Hihetetlen átalakulásoknak lehetünk szemtanú, a Sztárbox résztvevői ugyanis hihetetlen melót tettek bele a felkészülésbe. Ahogyan azt megírtuk Rácz Jenő 16 kilót fogyott, most pedig Istenes Bence is megmutatta, mennyit változott a teste az elmúlt egy évben. 

Elképesztő átalakulás

A bokszkesztyűt ragadó sztárok ugyanis már hosszú hónapok óta, sőt Istenes Bence saját bevallása szerint közel egy éve készült már a megmérettetésre. A The Voice műsorvezetője most 24 órán át elérhető Instagram történetben mutatta meg, micsoda átalakuláson ment keresztül.

Közel egy év kőkemény meló, mindenféle illegális szurik és szteroidok nélkül 

– írta a képhez, melyen jól látható a különbség. Istenes Bence 87 kilósan kezdte a felkészülést, a ringbe pedig 75 kilóval lépett. A műsorvezetőt egyébként újra láthatjuk majd bunyózni, hiszen az első meccsén legyőzte ifjabb Schobert Norbit. A felek között a mérkőzés előtt ment az adok-kapok, a meccs után azonban Bence elmondta, csodás küzdelem volt, Norbi pedig nagyon példás, nehéz ellenfél volt. 

Rácz Jenő is rengeteget fogyott

A Sztárbox következő adásában Rácz Jenő is kesztyűt húz majd. Ahogyan arról mi is írtunk a séf is nagyon komolyan vette a felkészülést, melynek során 16 kilótól sikerült megszabadulnia, ráadásul elképesztő izmokat is éptített. A Konyhafőnök ítésze egyébként az összes adásnapra kilátogatott, és más emberek összecsapásaiból próbált extra felkészültségre szert tenni. Rácz Jenő amúgy Kabát Peti ellen lép majd a ringbe november 19-én, vasárnap este.