Rácz Jenő soha nem nézett még ki ennyire jól.

16 kilót fogyott Rácz Jenő

Rácz Jenő nagyon komolyan vette a Sztárboxra való felkészülést, hónapokon keresztül edzett, hogy a tökéletes teljesítményt nyújthasson a ringben.

Eztpedig nem csupán a boxtudásán, de a testén is meglátszik, a Konyhafőnök szigorú ítésze soha nem volt még annyira izmos, mint most.

Élete formájában Rácz Jenő

Rácz Jenő nem csupán az izmokat építette, a szigorú felkészülési időszak alatt 16 kg-tól is megszabadult.

Rácz Jenő egyébként az összes adásnapra kilátogatott, és más emberek összecsapásaiból próbál extra felkészültségre szert tenni.

Életem legnagyobb utazása az elmúlt 6 hónap!❤️
Emlékszem, amikor Márciusban őrültnek tartottak a szeretteim, hogy fontolóra vettem Sztárboxban való részvételt! Pedig akkor még igen csak járni tanultam a térdműtétem után! Addig noszogattam magam, amíg májusban el is kezdtük a munkát! Tudtam, hogy első sorban nem a súlycsoportomban lévő embereket, hanem először saját magamat kell legyőznöm👊🏻 Így lettem a középsúly legsúlyosabb 90 kg-s versenyzőjéből a legkönnyebb🙏🏻 Bárhogyan is alakuljon a hétvége beleadtam mindent, életem legszebb és legizgalmasabb idején vagyok túl, ezért már most hálás vagyok az Rtl-nek, a feleségemnek, aki minden nap támogatott, az edzőmnek, aki akkor is hitt bennem, amikor mások kételkedtek❤️ A kislányomnak aki melegséget és szeretetet adott amikor apának fájt a feje, minden este megsimogatta és megpuszilgatta a fejemet❤️ kell ennél több? - és ott vannak a barátaim, akik az elmúlt 30 évben, ha lakótelepi gyerek voltam, ha “befutott ember”, ők folyamatosan tàmogattak az egész életemben!❤️ Nagyon sok kedves üzenetet kapok tőletek is, köszönöm, hogy velem vagytok és szurkoltok! Minden egyes pozitív energia átjár rajtam általatok❤️😘
Nagyon hálás vagyok mégegyszer mindenkinek, köszönönök mindent!
Vasárnap találkozunk