Istenes Bence és Rácz Jenő vasárnap este a ringben rendezik le az ellentéteket, és ugyan a Sztárbox alapvetően egy szórakoztató műsornak készülne, közöttük igazi ellentétek vannak. 

Ez a Sztárbox legjobban várt összecsapása

Istenes Bence nagyon úgy tűnik, minden ellenfelével komolyan összeveszik a Sztárbox meccsek előtt. Első alkalommal Schobert Norbert Jr.-ral boxolt, vele is üzengettek egymásnak a találkozó előtt. 

És ugyan az egykori Norbika nem volt könnyű ellenfél, Rácz Jenővel még keményebb mecsnek ígérkezik a hétvégi. A beszólogatás most sem maradt el, Istenes Bence viszont ezúttal túl messzire ment nem csupán Rácz Jenő, de a rajongók szerint is. 

Istenes Bence túl sokat osztott meg

A műsorvezető és a séf is többször nemzeti ügynek titulálták kettőjük összecsapását, és elmondták, hogy rengeteg rajongói üzenetet kapnak, hogy bánjanak el egymással. 

Istenes Bence ebből egy kollázst is készített, a műsorvezető Instagram-storyban osztotta meg az üzenetek egy részét. A rajongók nagyon kiakadtak, hiszen több bántó és rasszista levél is helyet kapott, amit Rácz Jenő is rossz néven vett. 

Istenes Bence ma reagált is a történtekre, elmondása szerint nem figyelte, pontosan milyen üzeneteket tett ki, és elnézést kér Rácz Jenőtől, de szerinte a séf túl nagy ügyet csinált ebből.