Kabát Peti szerencsére nem szorult komoly kórházi kezelésre, miután kiütéssel győzött kettőjük meccsén Rácz Jenő a Sztárboxban

Kabát Peti mindenkit megnyugtatott

Jól vagyok, hála istennek minden rendben van. Azonnal elvittek egy CT-re, hogy megnézzék, lett-e károsodás, de ilyenről szó sincs. A kiütés után már képben voltam, amióta kinyílt a szemem mindenre emlékszem, csak a kiütés pillanataira nem. De a bevonulástól egészen a végéig megvan, hogy mi történt. 

Kabát Peti szerelme zokogva rohant a ringbe

Kabát Peti azt is elárulta, először nem értette, miért van a ringben a kedvese, a kiütés pillanatai teljesen kiestek. 

Nem ijedtem meg, inkább fura volt, hogy Adri bent van és sír, közben pedig a masszőr, Józsi vigasztalja. Furcsálltam hogy zokog, nem tudtam, mi történt. De utána leesett, hogy valami nagy baj történhetett, ha szegény így reagál. 

Nem haragszik Rácz Jenőre

Kabát Peti azóta visszanézte a Sztárbox vasárnapi adását, és rendkívül büszke magára és ellenfelére, Rácz Jenőre is. 

Abszolút nem aludtam, tényleg semmit. Annyian üzentek, hogy nem értem a végére, és ezt nagyon köszönöm. Nagyon meghatódtam. De büszke vagyok magamra, és örültem, hogy odaálltam. Nem könnyű ez, hogy bemész a ringbe és valaki meg akar ütni. Mégis, visszanézve is ez olyan volt mint egy álom, élveztem minden pillanatát. Vissza is néztem, és azt mondom, ez egy jó meccs volt.