Drámai véget ért Rácz Jenő és Kabát Peti meccse a Sztárbox vasárnapi adásában. A mérkőzés a második menetben félbe is szakadt, a focistát pedig utána mentő vitte kórházba. A séfet az elmúlt 2 napban sokan támadták, most egy videóban reagált. 

Rácz Jenő elárulta, mi történt a Sztárbox után 

Kabát Peti és Rácz Jenő meccse nagyon lendületesen indult, mindketten aktívan támadtak, sokat mozogtak, látszott, hogy nyerni akarnak. Már az első menetben nagyon erős ütéseket vittek be. A második menetben Kabát Peti beleszaladt Jenőnek egy erősebb ütésébe, és pont olyan helyen kapta el, hogy azonnal a földre esett

A bíró leállította a meccset, megjelent az orvos, és megvizsgálták Petit. Rácz Jenőt is sokkolták az események, látszott rajta, hogy megdöbbent. Bár mindketten szabályosan ütöttek, a séfet elkezdték támadni, hogy túlságosan erősen ütött, korábban többször boxolt, így tudta, hogy hova üt, és milyen sérülést okozhat vele. Amiatt is támadták, hogy nem ment oda Kabát Petihez a sérülés után. Tény, hogy azonnal nem ment oda, de miután Peti magához tért, többször megnézte, és beszéltek is. 

Jenő az őt ért vádakra egy videóban reagált, amit a TikTokra töltött fel. Elárulta, hogy miután Peti elájult, nem mehetett oda, mert hátrálnia kellett. Később pedig jelezték, amikor már ezt megtehette.

Borzasztó volt így látni a barátomat

– mondta Jenő a videóban. Nem így képzelte el a küzdelmet, és a győzelem sem esett neki jól. Nagyon megérintette az egész helyzet.

Elárulta, hogy írt Petinek üzenetet, mivel szeretné vele megbeszélni majd a dolgokat. Reagált arra is, hogy sokkal nagyobb rutinja volt, elárulta, hogy csupán egy évig járt le a barátaival ütögetni. Ez még évekkel ezelőtt történt, így ringrutinja nem volt. Rácz Jenő videóját itt nézheted meg