Az utolsó negyeddöntőhöz érkezett a Sztárbox, így ezen a héten összeállt az elődöntő mezőnye. Az este ismét izgalmasan alakult, és tartogatott váratlan meglepetéseket. 

Ők szálltak ringbe a Sztárbox vasárnapi adásában 

Ezen a héten is hatan mérték össze az erejüket. A szokásos menetrenden változtatni kellett Kabát Peti sérülése miatt, így a harmadik adásban nem volt férfi középsúlyú összecsapás, helyette két férfi nehézsúlyú meccset nézhettek meg a nézők. 

Az estét Józan László és Kállay-Saunders András összecsapása indította. Mindketten sokat készültek, és nagyon határozottan léptek be a ringbe. Mindent beleadtak, a kommentátorok szerint voltak igazán szép ütések. Végül a pontozás alapján Józan László nyerte meg a meccset. Vele az elődöntőben találkozhatunk, Kállay-Saunders András számára véget ért a Sztárbox. 

Szabados Ági és Janicsák Veca meccsével folytatódott az este. A lányok nagyon keményen edzettek az elmúlt időszakban, erről a videókban meséltek. Hatalmas energiával kezdődött el a meccs, mindketten nagyon szerettek volna győzni. Több jó találat is volt, végül pontozás döntött, ami nagyon szoros volt. A bírók döntése alapján Janicsák Veca nyerte az estét, Szabados Ági számára pedig véget ért a verseny. 

Kabát Peti és Rácz Jenő mérkőzése zárta az estét. A séf nagyon sokat fogyott, nagyjából 16 kilótól szabadult meg, komolyan vette a felkészülést. Kabát Peti sportmúlttal rendelkezik, de a felkészülését nehezítette egy sérülés, ennek ellenére, amilyen hamar csak tudott, visszatért az edzőterembe. A mérkőzés lendületesen indult, végül Rácz Jenő kiütötte Kabát Petit a második menetben. 

Józan László, Janicsák Veca és Rácz Jenő tehát biztosan ott lesznek az elődöntőben a korábbi győztesekkel együtt. Új ellenfelek várnak rájuk, így izgalmas lesz a műsor!