18 év után visszatért a Sztárbox, ami máris az egyik legnépszerűbb műsor lett. Idén nem csupán egyetlen gálát tartanak, hiszen a sztárok több körben mérkőznek meg egymással. A sztárok éppen ezért több pénzt is kereshetnek vele. 

Kiderült, mennyi pénzt kapnak a Sztárbox versenyzői 

Mivel a Sztárbox idén nem csupán egyetlen mérkőzésből áll, így a celebek hónapokat töltenek a felkészüléssel. A folyamat sok szempontból megterhelő, ezért senki sem lepődött meg azon, hogy a sztárok nem ingyen szerepelnek a műsorban. Fennáll a sérülés veszélye is, ez pedig csak tovább növelte a lehetséges összeget. 

A Story cikkéből kiderült, hogy a Redditen elkezdett terjedni egy poszt, amiben a Sztárbox résztvevőinek a fizetéséről írtak. Az oldalon terjedő információ alapján a sztárok havonta 2 millió forintot kerestek a felkészülési időszak alatt, ezt minden hónapban megkapják, ha edzenek. Az adásokért pedig 5 és 10 millió forint jár, attól függően, hogy az adott híresség nyer vagy esetleg veszít. A vesztes 5 millióval távozhat. 

A kiszivárogott információk után a Story megkereste a műsort gyártó produkciós céget. WISBRO Production képviselője a pletykát nem erősítette meg, de annyit elárult, hogy a sztárok szerződése üzleti titok, így az összegekről nem beszélhet.  


Via