Apró Anna nem ismeretlen a nézők számára, korábban a Cápák közöttben szerepelt, akkor még üzletasszonyként, most viszont A Város Királynői egyik főszereplője lesz.

Apró Annát sokan támadják A város Királynői miatt

A Város Királynői már most, az indulás előtt felkavarta az indulatokat, főleg, hogy Apró Anna korábban a Cápák között üzletasszonyaként volt a csatorna egyik arca, most pedig realityszereplőként kerül képernyőre. 

Sokan elítélik emiatt a csinos befektetőt, mostanra pedig úgy érezte, meg kell szólalnia, mi motiválta abban, hogy részt vegyen az RTL új műsorában. 

Nagyon sok időt töltöttem az üzleti életben, és a Cápák közöttben is azt a kemény, szigorú karakteremet láthatták az emberek. A hétköznapokban viszont egy sokkal lazább, kevésbé szigorú nő vagyok, ezt az oldalamat pedig most meg is mutathatom. Ez a szereplés az eddigi imidzsem szöges ellentéte, de szeretem a kihívásokat és garantálom, a nézők jól fognak szórakozni

– mondta Apró Anna a Blikknek

Szakításon van túl Apró Anna

Mint kiderült, nem csupán azért vesz részt A Város Királynőiben, mert szeretné megmutatni a lazább oldalát, de azért is, mert egy komoly magánéleti válságon megy keresztül éppen. 

A műsor előtt ért véget egy hosszú komoly kapcsolatom. Még nem tudtam ezen teljesen túltenni magam, ezért sem kezdtem újra randizni. Azt gondoltam, egy ilyen nehéz helyzetben jót fog nekem tenni, hogy a lányokkal tölthetem az időt. A társaim jóindulatú, értelmes egyéniségek, akik mellett szívesen szerepelek. Az elmúlt három évben visszautasítottam minden műsorra kapott felkérést. Mostanra viszont véget ért az a nagyobb munka, amit el kellett végeznem az elhunyt édesapám iránti elkötelezettségből, és szeretnék egy kicsit hátradőlni.