Tegnap lezajlott a Sztárbox utolsó elődöntője, kiderült, kik kerültek a fináléba. Az első meccsen Molnár Áron és Józan László küzdöttek meg egymással, de a meccsnek hamar vége lett, sőt igazából ez volt a Sztárbox legrövidebb mérkőzése. Molnár Áronnak ugyanis már az első percben sikerült úgy eltalálnia színész kollégáját, hogy rá kellett számolni. Több ilyen ütést követően pedig Józan László edzői úgy döntöttek, bedobják a törölközőt.

Molnár Áron és Rácz Jenő küzdenek a Sztárbox döntőjében

Miután a színész győzött, a vele készített interjú során elmondta, mennyire nem tetszett egyébként neki, hogy egy kollégájával kellett megküzdenie:

Remélem, soha többet nem kell Józan Lacival megmérkőznöm! Laci a haverom, a kollégám, remélem, soha többet nem fordul ez elő! Gyerekkoromtól kezdve foglalkoztat a boksz. Amikor egy nap felhívtak, hogy vállalom-e a Sztárboxot, másnap már lent voltam edzésen. Szerintem máshogy nem lehet hozzáállni ehhez a sporthoz...

Majd azt is elárulta, kinek ajánlja győzelmét:

...és itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy dedikáljam ezt a győzelmet a ma Magyarországon dolgozó mentőknek, tűzoltóknak, rendőröknek, szociális munkásoknak, egészségügyi szakdolgozóknak és ápolóknak, akik nélkül nem működne ez az ország!

Végül utolsó ellenfelének, Rácz Jenőnek is üzent!

Nagyon-nagyon várom a Jenővel való küzdelmet... Jenő egy igazi, kemény harcos, az egy nagyon jó bunyó lesz, úgyhogy amit 10-ére tudok ígérni, az egy kőkemény összecsapás!

Molnár Áron monológja után mindenki meglepetésére Rácz Jenő beugrott mellé a ringbeí, így közös fotó is készült a két döntősről.