Végéhez közeledik a Sztárbox, hiszen ezen a vasárnapon már az elődöntő második fordulójában mérkőztek meg egymással a hírességek. 

Ők már biztosan ott lesznek a Sztárbox döntőjében 

Ahogyan már megszokhattuk, vasárnap is 6 sztár lépett ringbe, hogy összemérjék az erejüket. A női könnyűsúly kategóriából Dobos Evelin és Nyári Dia, a férfi középsúlyból Molnár Áron és Józan László, a férfi nehézsúly kategóriából Árpa Attila és Pintér Tibor mérték össze az erejüket. 

Az első meccset Molnár Áron és Józan László vívták. A színészek régóta ismerik egymás, kollégák, így nem örültek neki, hogy egymással kell megmérkőzniük. Ennek ellenére mindent beleadtak a felkészülésbe. A mérkőzés végül elég hamar véget ért, Molnár Áron több erős ütést is bevitt, Józan Lászlónak kétszer is rászámolt a bíró. Végül az első menet közben Józan László edzője bedobta a törölközőt, így véget ért a box. Molnár Áron már biztosan ott lesz a döntőben, az ellenfele Rácz Jenő lesz. Józan László számára véget ért a Sztárbox. 

A nők közül az elődöntőben vasárnap este Nyári Dia és Dobos Evelin mérték össze az erejüket. Az ő mérkőzésük nem szakadt félbe, mind a négy menetben boxoltak. Nagy lendülettel kezdték el az összecsapást, több erős ütést is bevittek, végül a pontozás alapján Dobos Evelin nyerte a meccset. Evelin a döntőben Berki Mazsival fog boxolni. 

Az est utolsó meccsét Árpa Attila és Pintér Tibor vívták. Sokan kíváncsiak voltak, hogy mi lesz a meccs eredménye, hiszen mindketten nagyon erősek, határozottak. Elmaradt a kiütés, mind a 4 menetben keményen harcoltak, és erős ütéseket vittek be. Pontozással dőlt el az eredmény, Árpa Attila jutott a döntőbe, Pintér Tibor számára pedig véget ért a Sztárbox.