A Sztárbox legutóbbi adása sok meglepetést tartogatott a nézőknek, akik valószínűleg kőkemény mérkőzésekre voltak felkészülve. Az viszont biztos, hogy ami Rácz Jenő mögött zajlott az öltözőben, arra nem számítottak!

A Sztárbox legfurcsább jelenete

A szemfüles nézők már korábban kiszúrhatták azt a srácot, aki a sztárok mögött az öltözőben a legfeszültebb pillanatokban is bohóckodik. Korábban Kabát Peti interjúját trollkodta meg, most pedig Rácz Jenő mögött lehetett látni bekötött kézzel és leragasztott szájjal. A srác akciója annyira fura volt, hogy még a sztárséfet is kizökkentette.

Mint kiderült, a fiút Korányi Milánnak hívják, 18 éves, és Kovács Kokó István stábjában dolgozik equipment managerként. A feladata ellenőrizni, hogy mindenki a versenyben használt kesztyűket szabályosan viselje, és hogy azokat semmilyen módon ne lehessen manipulálni.

A Blikk megkereste a fiút, aki elmondta, kezdetben csak a családjának akart üzenni így, de az ötlete kinőtte magát.

A legelső adásban ez még egyáltalán nem volt a fejemben. A másodikban kezdtem el poénkodni, akkor direkt bementem és mutogattam mindenfélét. Az adás után odajöttek hozzám a kollégák, és kijelentették: ez hatalmas, nekünk kell ez a gyerek, nyomjad. Elkezdték felkapni a videóimat, elképesztő volt: nagyon sok TikTok-videó került ki rólam, és sokan írtak, hogy miket csináljak még

árulta el a srác, akinek a videói azóta hatalmasat mennek a TikTokon.

Képzeld, Milán azóta nem csak a Sztárboxban trollkodik, zavarba hozta a Fókusz stábját, de az időjósokhoz is beugrott.