A Sztárbox új évadában egy ismert YouTuber is szerepet kaphat?

Osváth Zsolt a teremből jelentkezett be

Osváth Zsolt kőkeményen püföli az edzőjét, a YouTuber mostanában a boxot választotta kikapcsolódásra. Erről az Instán is posztolt, ami miatt azonnal beindultak a találgatások: vajon már a Sztárbox új évadára készül? 

Nem lenne meglepő, ha ezért posztolta volna a videó. Ugyanis vannak, akik nem bírnak a bejelentésig várni, és már sokszor jelentkeznek be a boxteremből. 

Tisztázta, indul-e a műsorban

De olyan celebek is léteznek, akik maguktól kezdtek boxolni járni, és így próbálják meg felhívni magukra a műsorkészítők figyelmét. 

Csak a tisztánlátás végett: a Sztárbox egy korrekt formátum, de legfeljebb a menetet jelző táblát vinném bikiniben, egy szabad szemmel jól látható összegért. Ezek a sztorik nem azért születnek, hogy találgatásokba bocsátkozzon bárki. Most ehhez van kedvem épp. Egyszerűen az van, hogy az edzőm a bokszot preferálja, én meg állba akarom egyszer vágni büntetlenül, és erre csak így van lehetőségem. Mellesleg azért, mert valaki a kifli másik végét vajazza, még csinálhat maszkulin dolgokat. Na, megyek, kifestem a körmöm”

–írta a videós.

via