Bár hivatalosan még nem lehet tudni, ki küzd majd meg a Sztárbox második évadában, az biztos, hogy rengeteg celebet lázba hozott a gondolat, hogy ringbe szálljon. A tavalyi győztes, Molnár Áron például azóta is kőkeményen edz, és legfrissebb videója alapján van néhány híresség, akivel szívesen megküzdene a folytatásban is.

Molnár Áron egy egykori győztest hívott ki

A színész legfrissebb Insta-videójában nem másnak üzent, mint a frissen az RTL-hez igazolt Majkának!

Szevasz, Majka, hallottam, hogy visszaigazolsz az RTL-hez. Ezt nagy örömmel láttam és olvastam, mert így van lehetőségem, hogy kihívjalak egy bokszmeccsre, és a 2004-ben megnyert Sztárbox bajnoki övet elnyerhessem tőled. A tét természetesen az én bajnoki övem is

– mondta Molnár Áron, aki azt is hozzátette, hogy a műsor producerei nyitottak az ötletre, így már csak Majka döntésén múlik, mi lesz a dologból.

Úgy hallottam, hogy kajak csávó vagy, remélem, hogy nem futamodsz meg. Várom a válaszod, és bízom a tökösségedben – lássuk, mit tud egy ózdi gyerek egy vajdasági gyerek ellen!

Hamar jött is a válasz!

Nem kellett sokat várni, Majka, akiről időközben kiderült, hogy az X-Faktor új mentora lesz, Facebookon válaszolt, amiben visszautasította az ajánlatot.

A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett még Tom Cruise-nak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban

– írta Majka, aki rögtön ajánlott is maga helyett valakit.

Ha akarod, viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged!

De úgy tűnik, Sebestyén Balázs sem szeretne boxolni, ugyanis neki is volt ötlete maga helyett...

Persze Molnár Áron is vette a poént, és Balázs bejegyzése elett reagált kommentben:

Kedves Sebestyén Balázs. Aranyos vagy, de téged nem is hívtalak ki.. viszont Ráskó Eszter ellen.. megőrültél??? Azért nekem is vannak határaim..