Még maguk a TV2 dolgozói sem számítottak arra, hogy 2024-ben már Majka nélkül mennek tovább a legnagyobb produkciók. Csak néhány bennfentes tudott arról, hogy a rapper csatornát szeretne váltani, a kollégák nagyrészt a Facebookra közzétett bejegyzésből értesültek a hírről.

Majka nem marad tovább

Úgy tűnik, a második Sztárban sztár leszek! győzelem sem volt elég ahhoz, hogy Majka a már megszokott utat válassza. A rapper a Facebookon mesélt a váltás okairól. Sőt, azt is elárulta, hogy Pápai Joci nélkül nem váltott volna csatornát. 

Most viszont nagyon úgy tűnik, minden teljesül, amire Majka valaha is vágyott, ám fontos megjegyezni, hogy úgy hírlik, most sem kért kevesebbet, mint az előző években.

Több produkcióban is feltűnhet műsorvezetőként és szereplőként, korábban konkrétan megfogalmazta már, mely műsorok miatt menne át az RTL-hez.

A legnagyobb showműsorok várják?

Akkor az X-faktor mentori székére fájt a foga, valamint Nyerő páros műsorvezetésére. Azt már tudni, hogy egy év pihenő után visszatér az X-faktor az RTL-re, és mivel Majka csak a az év második felében tűnik fel a csatornán, valószínűleg ez az egyik nagy showműsor, ami meggyőzte őt.

Mint kiderült, Pápai Joci is az RTL-hez igazol, ki tudja, talán egy Majka, Pápai Joci, Curtis összeállítású X-faktor mentorgárdával találkozhatunk 2024-ben? Már csak az a kérdés, ki lesz a negyedik zsűritag. Marad Herceg Erika, vagy őt is leválthatják?