Tavaly Curtisnek jött be az élet, és a fájdalmas szakítás után, bevallása szerint az RTL vezető arca lett. Most viszont régi barátai, Pápai Joci és Majka is itt folytatják. 

Majka és Pápai Joci is otthagyják a TV2-t

A nagyágyú Majka az RTL-hez igazol, akit Pápai Joci is követ. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a pontos feladatok, de az nem titok, hogy Majka a szerepléseken kívül, valószínűleg műsorvezetői feladatokat is ellát majd.

A legesélyesebb, hogy Pápai Joci és Majoros Péter olyan feladatokat látnak majd el, mint a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában is.

Mindketten esélyesek lehetnek a 2024-ben a The Voice helyett visszatérő X-faktor mentori székére, ahová akár Curtis is befuthat, és újra együtt lehet a régi trió.

Sok kollega sem tudott a távozásról

Pápai Joci szintén a Facebookon jelentette be a váltást egy posztban, amelyet Majkának címzett.

Petike, ha azt hitted, hogy csak a te képességeid lehetnek olyan szinten, hogy átszerződj az RTL-hez, akkor nagyon nagyot tévedtél, hiszen képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! 😅☺️Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk amit a jövőben az RTL biztosít számunkra! Remélem, hogy itt is fogja majd a Jóisten a kezünket! Nagyon sok fantasztikus embert ismertem meg az elmúlt 7 év alatt a tv2-nél, ami a stábot illeti egy nagy családként lélegeztünk együtt, vigyázzatok magatokra!🙏🏽