Jó hangulatban kezdődött el a Sztárban sztár leszek! 8. élő show-ja. Tóth Gabi szettje mellet most a többieké is nagyon látványos voltPápai Joci ruhájára pedig mindenkit tett megjegyzést. 

Pápai Joci ruhája volt az este témája

A Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásaiban zsűri mindig különleges szetteket visel. Tóth Gabi például Köllő Babetthez hasonlóan látványos darabokban ül be a zsűriszékbe. A ruhadarabokkal mindig magára vonja a figyelmet, a Tilla és a zsűritársak pedig szinte mindig tesznek valami megjegyzést a ruháira

Gabi szettjeit általában a rajongók is véleményezik, sokaknak azért nem tetszenek, mert túl soknak vagy épp villantósnak tartják a ruhadarabokat. Most azonban nem ő, hanem Pápai Joci lett a célpont. 

Tilla kezdte a megjegyzéseket, majd Majka is beszállt, végül Tóth Gabi sem tudta szó nélkül hagyni a dolgokat. Annyit reagált, hogy Joci nagyon nemesnek néz ki a szettben, mire az énekes csak ennyit válaszolt: 

Minden ruhában, egy kif*ngott alsógatyában is

– mondta Joci a műsorban. 

Ezzel a megjegyzéssel arra utalt, hogy a Sztárban sztár leszek! adásaiban mindig jól néz ki. Bár Joci megjegyzésére senki sem volt felkészülve, nem okozott nagyobb feszültséget, hiszen csak nevettek rajta. A zsűritagok egyébként mindig véleményezik egymás szettjeit, legutóbb például azon viccelődtek, hogy Gabi ruhája nagyon merev volt felül.